Sanocrati Angeli este o companie ce-si propune sa satisfaca cei mai pretentiosi clienti in domeniul florilor si accesorilor florale. Suntem compania ce importa direct florile, plantele in ghiveci si accesoriile florale. Va asiguram cel mai bun pret din piata, conform calitatii superioare oferite, cat si un model serios de relatii de afaceri.
Vei gasi varietati exclusive si produse din diferite parti ale lumii, cum ar fi trandafiri din Olanda, Ecuador sau Columbia, trandafiri tros din Kenia sau Etiopia, ruscus din Italia sau Israel ori craspedia din Tanzania. De asemenea verdeata decorativa provine din tari precum Costa Rica, Mexic sau Statele Unite ale Americii.
Toate aceste produse sunt transportate la temperatura controlata, timpul de tranzit fiind de maxim 36 de ore.
Creaza un cont nou, si ai posibilitatea sa comanzi direct din Olanda florile pe care le doresti, in cel mai simplu mod. Florile comandate vor li livrate in cel mai scurt timp posibil, de regula în 72 de ore de la plasarea comenzii.
Accesul in WebShop se face pe baza de invitatie, datorita continutului exclusivist, destinat achizitiilor in sistem EnGross. Pentru a obtine o invitatie, va rugam sa ne contactati prin email, telefon, sau prin intermediul formularului situat la sectiunea contact a site-ului. Va multumim si va asteptam!